ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES DEL VENDRELL 2014-15

03/06/2015 - 13:25
REGIDORIA D'ESPORTS

El passat dissabte 30 de maig va tenir lloc a les instal•lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports la Cloenda del programa de les Escoles Esportives. Aquesta jornada que va estar dissenyada amb un caire lúdic va ser oberta per a tots els escolars del Vendrell d’entre 3 a 16 anys, que van tenir l’oportunitat de participar, de forma gratuïta en les diferents estacions esportives incloent un rocòdrom i escalada vertical.

Les Escoles Esportives és un programa del Patronat Municipal d’Esports que té com a objectiu facilitar l’accés a la pràctica esportiva a tots els escolars del Vendrell. D’octubre a juny més de 500 nens/es han practicat esports com el bàsquet, atletisme, tennis, pàdel, gimnàstica de trampolí, handbol, futbol i els més petits, psicomotricitat i multiesport.

Les entitats esportives dels diferents esports implicats en el programa de les escoles esportives, l’Associació Bàsquet Vendrell, la secció de gimnàstica de trampolí del Club d'Esports Vendrell, el Club Runners El Vendrell, el Club Escola Handbol Vendrell, la UE Tancat, el Club Futbol Sala Vendrell, així com el Consell Esportiu de Baix Penedès van ser els encarregats de dissenyar les estacions tenint en compte els diferents grups d’edat, a més del Grup muntanyenc de la Lira Vendrellenca, que es va voler sumar també a la festa. L’objectiu de totes elles era poder donar a conèixer el gran atractiu que pot tenir per als nens i nenes la pràctica de l’esport que representaven.

Aprofitant l’acte, per segon any consecutiu, es va realitzar la fira d’entitats esportives que va tenir lloc en el parquing de l’av. Camp d’Esports on pares, familiars, amics... van poder conèixer l’oferta esportiva de les gairebé 20 entitats que hi van formar part. Tanmateix, aquesta iniciativa va permetre establir contactes entre totes elles. Enguanya, aquesta Fira es va desenvolupar matí i tarda on també algunes de les entitats van poder fer exhibicions del seu esport.
A més a més, aquesta Cloenda i la Fira d’Entitats, enguany es va voler sumar amb els actes prèvis a la Festa de la Bicicleta que es van desenvolupar durant tot el dia de dissabte relacionades amb el món de la bicicleta: 10.30 h visites turístiques en bicicleta, 11 h a 13 h Xerrada “Preparant una aventura en bicicleta” a la carpa d’Open Natura amb Sergi Fernández, a les 12 h exhibició de Bike Trial a càrrec d’Àngel Batlle i a les 16 h Prova de Resistència BTT 3 hores.
Tot plegat, va ser un dissabte ple d’activitat, esport, convivència... i que no només fos per a infants, sinó que tothom hi va poder prendre part gaudint d’un meravellós dissabte.

Go to top