100 esportistes al XXII CAMPIONAT DE TARRAGONA DE FUTBOL SALA ACELL-SPECIAL OLIMPICS

14/05/2014 - 14:27
FUTBOL SALA

El passat dissabte 10 de maig va tenir lloc al Vendrell la celebració del XXII CAMPIONAT DE TARRAGONA DE FUTBOL SALA ACELL-SPECIAL OLIMPICS, on van participar prop de 100 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

L’organització de l’acte va ser tot un èxit, fruit de la col·laboració del Patronat d’Esports del Vendrell, el Centre de lleure Ventall, el Club de Futbol Sala Vendrell i l’Associació Trèvol.

Els equips participants van ser: APRODISCA (Montblanc), VENTALL (El Vendrell), BAIX CAMP 1 i 2 (Reus), BELLISENS-PERES MATA (Reus), SOLC (Tarragona), ZIGA-ZAGA B (Valls), ESTELA (Tarragona).
El matí va començar dues lliguetes paral·leles de quatre equips cadascuna en els pavellons Municipal i del Tennis. La competició va tenir de tot: intensitat, bon joc...i emoció, com per exemple, la final decidida a llançaments de penals entre l’equip Solc de Tarragona i el Ziga-Zaga de Valls.

Els campions de cada grup van ser l’escola SOLC de Tarragona i APRODISCA de Montblanc.

A continuació van tenir lloc les finals de proves individuals d’habilitats i destreses en futbol, per aquells esportistes que no poden practicar el futbol en equip.
Durant el matí vam gaudir de la visita d’en Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, i del regidor d’esports Sergi Teruel que va lliurar els trofeus als campions i participants.

El matí va acabar amb l’actuació del grup PETAFORT de Santa Oliva que de forma desinteressada va fer ballar i saltar amb la seva percussió a tots els participants.

Per acabar, agrair la feina que ha fer al llarg de l’any el Club Futbol Sala Vendrell en el foment de l’accés i pràctica d’aquest esport per a les persones amb discapacitat.

Go to top