180 nenes de Catalunya a la Final Nacional d’Handbol aleví femení al Vendrell

01/06/2016 - 10:01
HANDBOL

El pavelló municipal del Vendrell va acollir diumenge la Final Nacional d’Handbol Aleví Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col•laboració del Club Escola Handbol Vendrell i l’Ajuntament del Vendrell. D’aquesta manera, es tancava la temporada esportiva 2015-2016.

Hi van participar més de 180 esportistes provinents de la Ribera d'Ebre, Segarra, Vallès Oriental, Sabadell, Baix Llobregat, Garraf, Terrassa, Baix Penedès, Baix Ebre, Segrià i Anoia.

La novetat d’enguany en les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya és que hi ha dues classificacions: la de resultats i la de valors.

Per decidir els guanyadors de la classificació de valors, s’ha creat la figura dels “tutors de joc”, que valoren comportaments, accions i valors dels equips, com el companyerisme, el compromís o l’esportivitat. Per cada equip, es fa una acta puntual, en la que es premien les bones accions amb una Targeta Verda. D’aquesta manera, els valors també van entrar en joc i van tenir un paper molt important en el desenvolupament de la jornada, que gaudir d’un gran ambient festiu i de diversió.

En finalitzar els partits, Ferran Trillas (regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell), Jaume Domingo (president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya) i Leonor Uceda i Montse Osorio (membres de junta del Consell Esportiu Baix Penedès) van entregar els premis als equips guanyadors de les dues classificacions. A més, cada esportista va rebre un diploma en record a la seva participació a la Final Nacional dels JEEC d’handbol.

(Notícia: CEBP)

Go to top