200 nois i noies de la província s’han donat cita al Torneig RT Tarragona ACELL d’handbol i petanca

21/02/2016 - 01:06
PETANCA

Aquest dissabte 20 de febrer de 2016 ha tingut lloc el Torneig R.T. Tarragona ACELL d’handbol i petanca. Els tornejos s’han celebrat al pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga (handbol) i a les pistes de petanca del Club Petanca Coma-ruga.

Uns 200 nois i noies d’arreu de la província de Tarragona han participat i gaudit d’un assolellat dia practicant el seu esport favorit acompanyats dels seus familiars, amics, companys d’equip...

Del Vendrell, han participat els nois i noies del Club Esportiu Garbí en la modalitat de petanca els quals han gaudit del Torneig compartint pista i vivències amb la resta d’equips de Reus, Valls, Tarragona..., d’entre altres.

L’entrega de trofeus ha anat a càrrec de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, del regidor d’Esports, Ferran Trillas i del president d’Specials Olympics a Catalunya, Jordi Durà.

Tots els equips s’han endut els seus trofeus i records, en una jornada esportiva on tots els assistents i esportistes han demostrat que el més important és passar-s’ho bé al marge del resultat.

La propera cita, serà el dia 12 de març amb la celebració del Torneig RT Tarragona de futbol sala que tindrà lloc al pavelló municipal d’Esports (av. Camp d’Esports) i al pavelló del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell.

Go to top