8a trobada de mini-handbol solidària PEP FIGUERAS

24/04/2018 - 09:14
HANDBOL

Aquest passat Dissabte dia 21 d’abril vam celebrar la 8a Trobada solidària de mini-handbol “Pep Figueras”. Una trobada on van participar uns 300 nens i nenes. Equips participaven dels clubs del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i St. Pere de Ribes (Infants de 4 a 12 anys).

Igual que l’any passat, el Club Escola Handbol Vendrell vol destacar els valors de l'esport a través de la seva trobada, no per casualitat es diu Pep Figueras, amb ell vam aprendre molts valors dels que ara volem reflectir a la trobada. Novament hem tingut l’honor de ser els ambaixadors de l’organització AFANOC, NENS AMB CÀNCER, i punt de partida de la seva campanya "posa’t la gorra".

La trobada va ser tot un èxit. Els nens van gaudir de l'handbol, de les manualitats, les activitats i jocs a la sorra, l'inflable, les bèsties de foc, les gralles i tot lligat amb un mateix propòsit, recollir diners per a fer menys difícil la situació de les famílies amb nens amb càncer.

Gràcies a totes les empreses i entitats de la vila i de la comarca que han volgut col·laborar donant donatius o participant en l'acta, gràcies a tots ells hem fet possible la recaptació per a l'AFANOC, nens amb càncer.

Destaquem la implicació de tots els voluntaris, que han estat treballant incansablement per a que tot sortís perfecte. Els més petits participant esportivament, els nois i noies del club fent d'àrbitres, els pares donant suport als jugador i també col·laborant en tot allò que era necessari, als entrenadors, delegats, als conserges de les instal·lacions, als treballadors tant del consell com de la regidoria, al que ha fet el cartell, el que ha fet el vídeo... a tothom que s'ha implicat d'una manera o d'una altra, gràcies, gràcies, i mil vegades gràcies.

Go to top