Arrenca la temporada 2016- 2017 del Cros Comarcal

02/12/2016 - 13:28
CONSELL ESPORTIU BAIX PENEDÈS

Un any més, el Consell Esportiu Baix Penedès inicia una nova temporada del Cros Comarcal. Les trobades, que formen part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començaran el proper dia 22 de gener a Calafell. Les curses comptaran amb més de 700 esportistes des dels 3 als 18 anys i es realitzaran setmanalment a diferents municipis del Baix Penedès.

Com a novetat d’enguany, s’incorpora el projecte “Correm en Família”, que proposa que els familiars dels corredors puguin acompanyar-los en la cursa, tot i que no tindran una classificació oficial. Amb aquesta iniciativa, el CEBP, amb la col•laboració de la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Tarragona, l’UCEC i les AMPES i ajuntaments de la comarca, vol promoure la pràctica esportiva en família.

La primera jornada tindrà lloc a Calafell el dia 22 de gener, seguida de Llorenç del Penedès el dia 29, Bellvei el dia 12 de febrer, La Bisbal del Penedès el dia 19 de febrer, Sant Jaume dels Domenys el dia 5 de març, l’Arboç el dia 12 de març, Santa Oliva, el dia 26 de març, Albinyana el dia 2 d’abril i finalment, El Vendrell el dia 14 de maig.

(Notícia: CEBP)

Go to top