ATLETISME

Aquest diumenge s’ha cel.lebrat a Manresa l’11a edició del Memorial Enric Villaplana de marxa atlètica, prova que enceta el calendari de proves de marxa en ruta d’aquesta temporada.

ATLETISME

Amb el 29è Cros de Valls ha arrencat la nostra temporada de cros. En el primer contacte amb les proves de camp a través, els nostres atletes Runners El Vendrell ens van deixar en molt bon lloc. Amb participació en gairebé totes les proves.

ATLETISME
335 atletes han participat aquest diumenge en les diferents curses entorn la Mitja Marató del Vendrell. Una jornada en què la integració i la solidaritat han tingut un paper protagonista.
ATLETISME
Aquest passat cap de setmana, Marcos el corredor del Club Esportiu Costa Daurada va participar a la Mitjà Marató de Roda de Ter, carrera d'asfalt amb desnivell la qual cosa va fer que la prova fos especialment dura.
ATLETISME
Aquest passat cap de setmana, Bertrand ha participat en la Trail de Tivissa.
ATLETISME
Aquest passsat cap de setmana han participat Silvia Pérez, Encarni Serrano i Elisabeth Noguera, a la cursa de Trail de l'Albiol una cursa exigent i amb alguns trams bastant tècnics, on han obtingut uns bons resultats.
ATLETISME
Aquest passat cap de setmana han participat a la cursa Trail Senders del Penedès, Encarni Serrano i Elisabeth Noguera.
ATLETISME
Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la coneguda i exigent Cursa de Trail Ultrapirineu. On ens ha representat al Club Esportiu Penedès Costa Daurada, Neus Pardo.
ATLETISME
Subscriure a RSS - ATLETISME
Go to top