ATLETISME

El proper diumenge 25 de febrer, al matí, tindrà lloc la quarta edició de la Cursa 10 Km Karting Vendrell, organitzada per l’Ajuntament del Vendrell, el Karting Vendrell i Fun Sports.

ATLETISME

El Gran Premi de Marxa Atlètica es desenvoluparà de 10h a 14h a Coma·ruga sent el lloc d'arribada i sortida a l'Av. Palfuriana. El lliuramentde de premis es realitzarà sobre les 13:30h a la Pl. LLuna.

ATLETISME

El Campionat de Catalunya de marxa en ruta individual i per equips cel.lebrat a la Platja de la Mar Bella ha esdevingut una jornada històrica pel Club d'Atletisme Runners El Vendrell.

ATLETISME

Durant el transcurs del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, la Yolanda Rodríguez s'ha proclamat subcampiona de Catalunya de marxa en ruta en la categoria Máster F35 fent marca personal amb un temps de 1h09'14" i rebaixant en m

ATLETISME
El dimarts 26 de desembre va tenir lloc la VII Santsilvestre, organitzada per Runners el Vendrell amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, amb diferents curses de recorregut urbà pel
ATLETISME

Aquest diumenge s’ha cel.lebrat a Manresa l’11a edició del Memorial Enric Villaplana de marxa atlètica, prova que enceta el calendari de proves de marxa en ruta d’aquesta temporada.

ATLETISME

Amb el 29è Cros de Valls ha arrencat la nostra temporada de cros. En el primer contacte amb les proves de camp a través, els nostres atletes Runners El Vendrell ens van deixar en molt bon lloc. Amb participació en gairebé totes les proves.

ATLETISME
Subscriure a RSS - ATLETISME
Go to top