BÀSQUET

El sènior B masculí, que està disputant la fase final del campionat territorial, perdia per 63-67, davant el Carme Bàsquet, en un partit molt igualat. Els taronges, se situen tercers amb un balanç de 3-3.

BÀSQUET

L'AB Vendrell cauen 69-84 davant l'invicte Ripollet, tot i competir en el segon temps, es desconnecta en el segon quart i acaba cedint a la superioritat del líder.

BÀSQUET

La defensa i l'encert final, donen una valuosa victòria davant un rival directe. I es situen fins la sisena plaça a la classificació.

BÀSQUET

El sènior B perdia pel resultat de 71-65 a la pista del Reus Deportiu S21, sumant la segona derrota d’aquesta fase final. Els taronges presenten un balanç de 2-2, desprès de quatre jornades disputades.

BÀSQUET

Els taronges cauen per 86-83, en un partit on cedeix a la pista de l'Sferic dues pròrrogues.

BÀSQUET

El sènior B masculí va començar la fase final del campionat territorial, amb una derrota per 85-78 a la pista de La Selva B, en un partit molt disputat.

BÀSQUET

El sènior femení, superava per 45-41 al conjunt de la Selva, en un partit molt defensiu.

BÀSQUET

Triomf molt valuós del conjunt taronja, per 69-73 a la pista de CN Terrassa, un rival directe a la classificació, que seveix per mantenir a l’equip de Vendrell, fora dels llocs de promoció de permenència i situar-los en una tranquil·la 7a posició,

BÀSQUET

L'AB Vendrell competeix a un gran nivell però cauen per 78-87 davant un reforçat Sant Gervasi, en un duel marcat per l'encert en el triple.
Proper partit, diumenge 18 de Febrer a les 17.45h, a la pista del CN Terrassa.

BÀSQUET
Subscriure a RSS - BÀSQUET
Go to top