Carlos Gil, campió del món de Rotax 125 de karts

01/12/2014 - 12:11
AUTOMOBILISME

El passat cap de setmana, el pilot vendrellenc CARLOS GIL del Karting Club Vendrell es va proclamar campió del món de Rotax que es va celebrar al Kartòdrom Internacional Lucas Guerrero Chiva de Valencia d’entre els dies 25 i 29 de novembre de 2014.

Ha estat la tercera vegada que la Gran Final va tenir lloc a la Península Ibèrica després de Portugal en 2006 i 2012, on 288 pilots van participar en 4 categories diferents, d’entre els quals hi havia el vendrellenc Carlos Gil. Aquest número de participants d’arreu del món va fer que aquesta cursa fos un èxit en terres valencianes on també s’han celebrat molts esdeveniments d'automobilisme com la F1 Grand Prix i la MotoGP.

El pilot agraeix a l’equip SportKart, familiars, amics… pel seu suport i la feina realitzada aquests dies i que han permés l’obtenció d’aquest títol que havia somniat des de petit.

Per altra banda, aquest proper cap de setmana d'entre el 4 i 7 de desembre al circuit del Karting Club Vendrell tindrà lloc la Copa de Campeones 2014.

Go to top