Conclou la 3a edició del Campus Internacional d’handbol “Victor Tomas”

09/07/2015 - 13:51
HANDBOL

El passat diumenge 5 de juliol es va fer la cloenda del Campus Internacional d’handbol “Víctor Tomàs”. Va ser una jornada festiva, esportiva… on els 131 esportistes, tècnics,… i el mateix jugador del FC Barcelona, Víctor Tomàs, van disputar diferents partits amistosos entre tots.

El director del Campus, Marc García, ha valorat satisfactoriament aquesta 3ª edició (com les dos anteriors)  manifestant que ha estat una setmana plena d’handbol, convivència, rialles… i sobretot de valors com la il·lusió, l’entrega, l’esforç i el treball en equip. 

En aquests 7 dies que ha durat el Campus, no només s’ha practicat i jugat a handbol, handbol platja… entre les diferents activitats programades, els noies i noies i tots els integrants del cos tècnic, incloent el mateix Víctor Tomas, van gaudir d’una jornada recreativa a l’Aqualeón, entre d’altres.   

Una vegada més, per al Vendrell és un plaer que l’empresa Màster Sports, per cinquè any consecutiu, hagi escollit els barris marítims del Vendrell per realitzar un campus d'handbol d’aquest nivell, on aquestes iniciatives ajuden a fomentar l'activitat econòmica del municipi i comptar, des de fa tres anys, amb la figura del jugador d’handbol del FC Barcelona, Víctor Tomàs.

Go to top