El Consell Esportiu organitza la 4a Jornada Solidària Esport i Cultura

03/12/2014 - 08:46
MARATÓ TV3

Els beneficis obtinguts gràcies a aquesta iniciativa es destinaran a La Marató de TV3, Càritas, la Creu Roja i Esport Solidari Internacional

El proper dissabte dia 13 de desembre se celebrarà la Jornada Solidària Esport i Cultura que arribarà a la seva quarta edició. Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb el Club de Tennis Coma-ruga Atlètic i el Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca. L’objectiu és recollir diners per a La Marató de TV3 i també productes de tot tipus com aliments, joguines i material esportiu que es destinaran a Creu Roja, Càritas i Esport Solidari Internacional. El president del Consell Esportiu, Jaume Domingo, destaca el lema que defineix al Consell Esportiu de “Fent Esport, Fent Persones” i assegura que es tracta d’un acte “on hi són presents els valors de l’esport donat que, cada cop més, l’esport s’està convertint en un reclam social”. Domingo es mostra convençut que la jornada serà un èxit donat que la iniciativa cada any té més participants que fan les seves aportacions solidàries.

El Complex Esportiu Club Tennis Vendrell acollirà tota una sèrie d’activitats adreçades a públic de totes les edats. El preu per participar-hi serà un donatiu simbòlic. El tret de sortida es donarà a les 9 h amb el Torneig Dobles de Tennis Interclubs. De 9.30 a 12 h hi haurà també un torneig de Futbol Sala en el que hi participaran les entitats de cultura popular del Vendrell. A les 10 h es posarà en marxa una caminada popular i a les 12 h els infants podran practicar diversos esports com pàdel, tennis, multiesport, psicomotricitat i handbol. Durant el matí també està previst un clínic específic de tennis amb l’entrenador internacional i VendrellencGabriel Urpí. Es tancarà la jornada amb un sorteig i les actuacions de la batucada del Cabrot, els Gegants del Vendrell, l'Embarcada, els Nens del Vendrell i la Coral Petit Estel. Per cada euro aportat, l’organització donarà una butlleta per al sorteig final. Durant tot el matí els assistents també les podran adquirir a la recepció del complex. Cal tenir en compte que algunes d’aquestes activitats necessiten inscripció prèvia. Els interessats tenen temps per a fer-ho a les oficines del Consell Esportiu fins el mateix dia de l'activitat.

PROGRAMA PROVISIONAL
JORNADA SOLIDÀRIA 2014

9 h Esmorzar solidari (4€ amb beguda inclosa)
9 h Tennis - torneig dobles adults Interclubs (6€ per parella + material esportiu ESI)
De 9.30 a 12.00 h Futbol sala - torneig entre entitats de cultura popular del Vendrell

De 10 a 13.30 h Pàdel - Torneig social entre entitats (6€ per parella + aliments per Càritas)

De 10 a 13.30 h - Caminada popular (5€ + aliments per Càritas). Esmorzar inclòs.

De 12 a 13.30 h Pàdel – Trobada Comarcal dels Jocs Esportius (material esportiu per ESI)

De 11.30 a 13.30 h Tennis – Clínic amb Gabriel Urpí (material esportiu ESI)

De 12 a 13.30 h Tennis - Trobada Comarcal dels Jocs Esportius (joguines per a Creu Roja)

De 11.30 a 13.30 h - Trobada Comarcal de Multiesport, Handbol i Psicomotricitat dels Jocs Esportius (joguines per a Creu Roja)

13.30 h – Cloenda de la jornada amb lliurament de trofeus, sorteig entre els assistents i actuació de la batucada del Cabrot, els Gegants del Vendrell, L'Embarcada, un pilar dels Nens del Vendrell i la Coral Petit Estel.

 

 

(notícia: Consell Esportiu del Baix Penedès)

Go to top