El Moritz Vendrell guanya 4 a 6 a la pista del Vilafranca i es classifica per disputar la Copa

12/12/2016 - 08:54
HOQUEI

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 6 a la pista del Vilafranca i es classifica per disputar la Copa. Va ser un derbi igualat fins que al tram final va aparèixer un Xixi Creus inspirat que, amb un hat trick, va decantar la balança a favor del Vendrell. Cal destacar el suport de l'afició que va rebre l'equip amb un desplaçament d'una quinzena de membres de la penya Orgull Roig i Negre.

Un cop passat el derbi penedesenc, ara ja toca pensar en el derbi del Camp de Tarragona. El dimarts 20 de desembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Reus Deportiu. Es fa una crida a l'afició per omplir el pavelló i animar l'equip per aconseguir la victòria i sumar punts per acostar-se al quart lloc de la classificació de l'OK Lliga.
--

Alineacions
CAFÈS NOVELL VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (4): David Arellano, Jordi Galán, Àngel Rodríguez, Marc Vázquez i Lluís Ferrer -cinc inicial- Joan Vázquez, Marc Palau, Gerard Cusachs, Ricard Pintado i Josep M. Martí.
MORITZ CE VENDRELL (6): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Francesc Gil i Martí Zapater.

Gols
1-0 (1') Marc Vázquez; 1-1 (7') Eloi Mitjans; 1-2 (12') Eloi Mitjans, de penal; 2-2 (14') Jordi Galán; 2-3 (15') Edu Fernández; 3-3 (26') Lluís Ferrer; 4-3 (29') Àngel Rodríguez; 4-4 (31') Xixi Creus; 4-5 (39') Xixi Creus, i 4-6 (42') Xixi Creus, de falta directa.

Àrbitres: Sandoval i Buixeda.
Targetes: -

 

(Notícia: CE VENDRELL - Hoquei)

Go to top