EL VENDRELL ACULL LA QUARTA EDICIÓ DEL CAMPUS INTERNACIONAL D’HANDBOL VÍCTOR TOMÀS

21/06/2016 - 08:32
HANDBOL

El Vendrell acollirà a partir del 25 de juny el Campus Internacional d’Handbol Victor Tomàs, que enguany arriba a la seva quarta edició. Durant una setmana, 177 jugadors i jugadores d’entre 8 a 17 anys practicaran handbol i activitats de lleure sota la supervisió del jugador blaugrana i del seu staff tècnic. Gràcies a aquesta experiència compartida aprendran els valors de treballar en equip i faran un munt de nous amics!

Els jugadors entrenaran i jugaran durant els 7 dies, supervisats i rebent els consells de tots els membres del nostre staff tècnic, format per 16 entrenadors, inclòs el capità del F.C.B Handbol Víctor Tomàs, que s’ha implicat al màxim en l’organització i el desenvolupament del campus. Compartirà estones lliures, de jocs i sobre tot d’handbol amb tots els jugadors. La convivència entre jugadors i STAFF tècnic és el que fa que el Campus Internacional d’Handbol Victor Tomàs s’hagi convertit en un dels campus de referència a Espanya en els darrers anys.

AGENDA
• Entrenaments i competicions amb la presència de Víctor Tomàs i altres jugadors.
• Signatura d’autògrafs i fotos individuals/grupals amb Víctor Tomàs.
• Visita de Xavi Pacual (entrenador del F.C.B Handbol), Álvaro Ferrer (jugador del Fraikin Granollers) i Ignacio
García Serradilla i Andreu Marin Llorente (àrbitres internacionals per la federació EHF i Aasobal).
• Concursos.
• Excursió a Aqualeón

... I MOLTES MÉS SORPRESES!

 

EL VENDRELL, UBICACIÓ PRIVILEGIADA

Una vegada més, i ja van quatre, El Vendrell acollirà el Campus
VT8. La seva situació al costat del mar i el seu fantàstic clima fan de la capital del Baix Penedès una ciutat turísticament privilegiada i atractiva. Subseu dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, El Vendrell compta amb un equip d’handbol a Primera Nacional i una scola d’handbol pròpia. És una ciutat implicada amb l’esport i amb l’handbol en particular.

(Notícia: Campus Víctor Tomas)

Go to top