El Vendrell recapta 3.000 euros per a la Marató de TV3

04/01/2014 - 16:22
MARATÓ TV3
Cap de setmana ple d’activitats solidàries per a totes les edats.

Els passats 14 i 15 de desembre de 2013, el Vendrell va viure un intens cap de setmana ple d’activitats per la Marató de TV3 on s’ha recollit uns 3.000 euros a favor de les malalties neurodegeneratives.

Activitats esportives i culturals, balls,... han tingut lloc en diferents punts de la vila i han estat les veritables protagonistes del cap de setmana que començà dissabte amb la 3a Jornada Solidària “Esport i Cultura” al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell. Més de 300 assistents van poder gaudir dels diferents esports, exhibicions de les diferents entitats culturals de la vila, de les finals comarcals de tennis juvenil i l’homenatge a Gabriel Urpí. També al matí i a la plaça Nova va tenir lloc “Dóna un cop de mà per la Marató”, organitzat per les escoles bressols Ralet Ralet i del Botafoc, amb activitats de tot tipus pels més menuts: coca i xocolata, inflables, actuacions i una rifa.

El dissabte no s’aturà i a la tarda es va celebrar el Torneig de Pàdel solidari a les pistes del Complex Esportiu del Club Tennis Vendrell i Liberty i la 2a Trobada de Batucades Solidàries a la plaça Nova.

Les platges del municipi també van aportar el seu granet de sorra amb un Dinar Solidari organitzat per l’associació de veïns de Sant Salvador i el restaurant Vil·la Casals.
Per concloure aquest recital d’activitats solidàries, diumenge va tenir lloc la Master Class de Zumba al Pavelló Municipal,d’Esports organitzat per l’Escola de ball Ball-em on va participar unes 90 persones.

Des de l’Ajuntament, el regidor Sergi Teruel vol agrair tot el suport i col·laboració de les diferents entitats culturals i esportives que de manera voluntària sempre estan a disposició de totes aquestes activitats i campanyes solidàries que durant l’any s’organitzen i se celebren al Vendrell, en diferents àmbits i que sense ells no seria possible.

Dels 9,5 milions d’euros que ha recollit TV3 a la seva Marató, el Vendrell ha portat el seu granet de sorra amb gairebé 3.000 euros.

_____________________________________________
A la foto (3a Jornada Solidària): Jaume Domingo president del Consell esportiu del Baix Penedès; Josep Maldonado senador; Martí Carnicer alcalde del Vendrell; Gabriel Urpí; Gemma Solé delegada territorial de l'esport català i Sergi Teruel, regidor d'Esports.

Go to top