El Vendrell recapta més de 5300 euros per la Marató de TV3

17/12/2014 - 09:04
MARATÓ TV3

El Vendrell ha viscut un intens cap de setmana ple d’activitats envers la Marató de TV3 on s’ha recollit un total de 5345,67 euros a favor de les malalties del cor. Activitats esportives i culturals, balls,... han tingut lloc en diferents punts de la vila i han estat les veritables protagonistes del cap de semana.

Per quart any consecutiu el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell va acollir dissabte la Jornada Solidària “Esport i Cultura” organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, el Club Tenis Coma-ruga Atlètic i el Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca; on es va unir en una mateixa activitat, associacions i entitats culturals i esportives del Vendrell amb l’objectiu comú de recaptar material de primera necessitat i diners per a famílies que es troben en risc d’exclusió social. Enguany s’ha aconseguit la recollida de 40 elements de material esportiu, una trentena de joguines, 198 kg d'aliments i gairebé 500 € que seran donats, respectivament, a Esport Solidari Internacional, la Creu Roja, Càritas i La Marató de TV3.

El 2n Torneig Solidari de Pàdel organitzat per l’escola bressol Ralet Ralet i l’escola Garbí es va celebrar entre dissabte i diumenge a les diferents pistes o instal.lacions de pàdel de la comarca del Baix Penedès i Roda de Berà on hi va participar gairebé 200 esportistes. Ambdues escoles van recaptar un total de 2517,67 €.

Activitats per a totes les edats… és l’exemple de la Festa Infantil que va tenir lloc a la plaça Nova del Vendrell on es va recaptar 2109 € amb activitats de tot tipus pels més menuts.

I diumenge, també va ser el torn del ball amb una classe magistral de Ritmes caribenys al pavelló Àngel Guimerà a càrrec de l’escola de ball Míriam Buitrago i la Secció de ball de La Lira Vendrellenca, on van participar unes 75 persones i es va recaptar 219 €.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel vol agraïr tot el suport i col•laboració de les diferents escoles, entitats culturals i esportives… que de manera voluntària sempre estan a disposició de totes aquestes activitats i campanyes solidàries que durant l’any s’organitzen i es celebren al Vendrell en diferents àmbits i que sense ells no seria possible.

Dels gairebé 9 milions d’euros que ha recollit TV3 a la seva Marató, el Vendrell ha portat el seu granet de sorra amb més de 5300 euros.

Go to top