El Vendrell viu en primera persona el futur de la Boccia estatal

19/05/2017 - 11:34
REGIDORIA D'ESPORTS

19 esportistes menors de 18 anys van participar al Vendrell al Campionat d’Espanya de Boccia de Joves, assegurant el futur estatal d’aquest esport.
El pavelló de Santa Maria del Mar, al barri marítim de Coma Ruga, va ser l’epicentre de la Boccia. Més de 50 persones, entre esportistes, assistents, familiars, àrbitres i organitzadors, van passar el cap de setmana al Vendrell, entre l’alberg i el pavelló, gaudint d’una excel•lent jornada de Boccia.

Andrea Gíménez, en categoria BC3, va ser la representant catalana de la representació FECPC que va aconseguir el millor resultat, aconseguint una meritòria i celebrada segona posició després de caure a la final contra l’andalús Ángel Ponce (5-2). Daniel Campos (Comunitat Valenciana), va ser el guanyador en categoria BC1; Iker Iglesias (País Basc), en BC2 i Ignacio López (Andalusia), en categoria BC5.
Josep Serres (BC1), Mónica Bell i Irene Muñoz (BC3) completen l’equip català que va participar en una competició marcada pel bon ambient entre tots els participants, en una jornada amb constants mostres d’afecte entre ells.
L’alcalde del Vendrell, el senyor Martí Carnicer, va presenciar les finals del Campionat d’Espanya de Boccia de Joves, a més de rebre una placa en agraïment a la seva col•laboració i entregar les medalles als guanyadors.

(Notícia: Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals)

Go to top