Emotiva XI Trobada de Motos Clàssiques Vila del Vendrell

04/06/2015 - 11:10
MOTOCICLISME

El passat dissabte 30 de maig va tenir lloc el 50è Aniversari de la pèrdua del pilot de motociclisme, Ramon Torras, en l’antic circuit de Brisamar de Coma-ruga, en la prova de competició de 125cc.

Matí molt assolellat que va acompanyar als organitzadors del Motor Club Vendrell en els diferents actes programats que es van realitzar.

Tot començà a les 9 h amb les inscripcions dels participants a la “XI Trobada de Motos Clàssiques” que en aquesta ocasió es va ampliar a motos de carretera i de competición, on va haver també 3 sidecars de carreres internacionals.

A més a més durant tot el matí també va haver una exposició de cotxes històrics del Club Calmont Sport et Mecanique de França, una exposición amb més de 40 fotografies de la vida del pilot…

Al migdia va tenir lloc l’acte central de la Trobada amb una desfilada muscial a càrrec de l’Agrupació Santa Anna del Vendrell, el descubriment de tres plques honorífiques en memòria a Ramon Torras de la Generalitat de Catalunya, de la Real Federación Motociclista Española i de la Federació Catalana de Motociclisme.

Després dels parlaments i reconeixement, per part de les diferents personalitats assistents, familiars i per l’organització, en comitiva, es van desplaçar fins al lloc de l’accident on es va fer l’Ofrena floral en memoria al pilot.

L’acte va concloure amb una foto de familia devant del monolito a Ramon Torras.

 

PREMIS:

CATEGORIA “CLASSIQUES”
1r JAUME ORTIZ (Sabadell) - motocicleta Montesa
2n ANTONIO RODELAS (Sabadell) - motocicleta Bultaco
3r ALFONS GARCIA (Piera) - motocicleta Bultaco

CATEGORIA “COMPETICIÓ”
1r RAMON MAGRIÑÀ (Masllorenç) - motocicleta Aotisa
2n RAMON MAGRIÑÀ (Masllorenç) - motocicleta Arbizo
3r CESAR VALLVE (La Secuita) - motocicleta Montesa

CATEGORIA “SOCIAL”
JOAN LLUCH (El Vendrell) - motocicleta Triumf

CATEGORIA “DONA PILOT”
ZAILA NEFRAN (Sitges) - motocicleta Derbi

 

(notícia: Motor Club Vendrell)

Go to top