Gran cap de setmana pels equips del Vendrell Pàdel Club

28/05/2015 - 08:50
PÀDEL

L’equip femení A es va imposar el passat dissabte a casa per 2-1 al l’equip femení del Tarragona Pàdel Indoor, segon classificat de la màxima categoria de La Lliga Catalana de Pàdel. Impressionant victòria doncs de l’equip A femení que recordem que debuta aquest any a la màxima categoria del pàdel català.

L’equip masculí A es va imposar a casa per un contundent 3-0 a l’equip StarPàdel, situant-se amb aquesta nova victòria a la part alta de la classificació de 2ª Catalana. Cal destacar la brillant reacció que ha tingut en les darreres jornades el nostre equip masculí A.

Per la seva banda l’equip masculí B va vèncer a les pistes del Club Pàdel Cambrils B per 1-2, resultat que el consolida a la part alta de la classificació de la 4ª Catalana i també a les places d’ascens a la 3ª Catalana.

Pel que fa a l’equip femení B, que aquesta setmana descansava a La Lliga Catalana de Pàdel, el mateix es va proclamar campió de la Lliga Interclubs de Pàdel al aconseguir el punt que li feia falta per aconseguir-ho matemàticament. Es va enfrontar al seu rival directe, el Club Tennis Barà. Felicitats doncs a totes elles per aquest gran torneig i pel campionat aconseguit aquest cap de setmana.

Destacar també les campiones del torneig celebrat aquest cap de setmana a les instal•lacions de l’Estival Park de Salou, les benjamines de l’escola de pàdel del Padel Liberty, Clàudia Fornos i Maria Linares, jugadores que estant tenint una impressionant evolució i projecció i que no paren de donar-nos alegries. Moltes felicitats a totes dues.

Per últim destacar també els jugadors del nostre equip masculí A, Albert Trillas i Gianca Tossi, que aquesta setmana s’han proclamat campions del Torneig nocturn organitzat pel Pàdel Indoor Baix Penedès. Felicitats als dos grans jugadors.

Cap de setmana doncs de grans victòries i de triomfs del nostres equips i de les nostres jugadores i jugadors. Destacar la feina de tots els entrenadors dels diferents equips, Ingrid Reina, Abel Guisado i Adrian Guisado.

 

(notícia: El Vendrell Pàdel Club)

Go to top