HOQUEI

Un cop coneguda la baixa de Jordi Garcia com a entrenador del primer equip d'hoquei, la Secció d'Hoquei del CE Vendrell està treballant en la incorporació d'un nou entrenador.
HOQUEI

El Moritz CE Vendrell va guanyar 8 a 6 al Vic i queda sisè de l'OK Lliga 2016-2017.

HOQUEI
El Moritz CE Vendrell va guanyar 3 a 4 a la pista del Reus Deportiu en la penúltima jornada de l'OK Lliga, resultat que l'apropa a la cinquena plaça de la classificació.
HOQUEI
El passat dissabte dia 27 a Cornellà, es va disputar l'últim partit de lliga regular de Segona Catalana grup A, amb resultat final favorable de 2 a 6.
HOQUEI
El proper dissabte 3 de juny, a les 18 h es disputarà al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, l'últim partit de temporada d'OK Lliga entre el Moritz CE Vendrell i el CP Vic.
HOQUEI

Ahir diumenge 26 de març de 2017 a la tarda, a casa, el Fem-Benjamí ha guanyat el Palau B i, amb aquesta victòria, ha aconseguit la classificació al Campionat de Catalunya, que es disputarà entre el 12 i el 14 d

HOQUEI

L'equip Júnior d'hoquei del CE Vendrell es classifica matemàticament per jugar el Campionat de Catalunya 2017. Tindrà lloc a Sant Cugat, del dia 21 al 23 de juliol.

HOQUEI

El Moritz CE Vendrell no va superar la tanda de penals en el partit de quarts de final contra el Vic. La primera part va ser dominada pel Vic, però va finalitzar amb un ajustat 1 a 0.

HOQUEI

El passat dissabte 7 de gener, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, va tenir lloc la segona edició del 3x3 OKVENDRELL, que va comptar amb la participació de 51 equips amb un total de 200 jugador

HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top