HOQUEI

El CE Vendrell va empatar 3 a 3 en el partit a la pista del Lleida a la cinquena jornada del grup B de Primera Catalana i se situa quart en la classificació. Els gols del Vendrell els van marcar Joan Lluís Mudarra, Joan Esteve i David Lecha.
HOQUEI
Dissabte 21 d'octubre a les 16h, partit d'OK Lliga entre el CE Vendrell i el F.C. Barcelona en el Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell.
HOQUEI
El CE Vendrell va perdre 4 a 2 a la pista del Caldes en la segona jornada de l'OK Lliga i, provisionalment, se situa en el novè lloc de la classificació a l'espera del resultat de tres partits.
HOQUEI
El CE Vendrell va guanyar 3 a 1 l'Arenys de Munt en la primera jornada de l'OK Lliga i, provisionalment, se situa en el quart lloc de la classificació a l'espera del resultat del partit entre el Lleida i l'Alcoi.
HOQUEI
El CE Vendrell va guanyar 5 a 3 en el partit contra el CP Riudebitlles corresponent a la quarta jornada del grup B de Primera Catalana
HOQUEI

El CE Vendrell jugarà els setzens de la Copa CERS contra el US Coutras, amb partit d'anada a terres franceses el 4 de novembre i amb la tornada a casa el 25 de novembre.

HOQUEI
El CE Vendrell va perdre 3 a 4 amb el Voltregà a la tercera jornada de la Lliga Catalana i, com a conseqüència, no va aconseguir la classificació a l'eliminatòria de quarts de final.
HOQUEI
El Vendrell va perdre 4 a 3 a la pista del Palafrugell en el seu segon partit del grup D de la Lliga Catalana.
HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top