HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 7 a 1 a la pista del Reus Deportiu en el derbi del Camp de Tarragona de l'OK Lliga, en la jornada 20, i provisionalment es manté en la sisena posició de la classificació a l'espera d'altres resultats de la j

HOQUEI

El CE Vendrell va desplegar un bon joc en un partit molt igualat, en què els dos porters van tenir un paper molt destacat.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 5 a 1 a la pista del FC Barcelona i se situa setè en la classificació de l'OK Lliga.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 9 a 4 el CH Santa Perpètua en el partit corresponent a la jornada 16 del grup B de Primera Catalana i puja a la setena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 6 a 4 el Caldes en la jornada 17 de l'OK Lliga i, provisionalment, a l'espera d'altres resultats, se situa en el sisè lloc de la classificació.

HOQUEI

Una victòria important per deixar enrera la dinàmica de mals resultats i encarar amb força la segona volta de l'OK Lliga.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 4 a 1 a la pista del Juventude de Viana en el partit de tornada de vuitens de la Copa CERS. El resultat global va ser de 5 a 4, favorable a l'equip portuguès.

HOQUEI

Divendres 12 de gener a les 21:45h, al Pavelló Joan Ortoll (Calafell), partit de PRIMERA CATALANA: CE Vendrell - HC Castellar

HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top