HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 2 a 1 a la pista del Noia en el partit corresponent a la dotzena jornada de l'OK Lliga i se situa en vuitena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 2 a 4 a la pista del Bell-lloc en el partit corresponent a la tretzena jornada del grup B de Primera Catalana i se situa vuitè a la classificació.

HOQUEI

El Vendrell guanya 3 a 1 el Juventude de Viana en el partit d'anada de vuitens de la Copa Cers.
El partit de tornada és jugarà el 13 de gener de 2018 a la pista portuguesa amb dos gols d'avantatge.

HOQUEI
Va perdre per 2 a 4 contra el Voltregà en el partit corresponent a l'onzena jornada de l'OK Lliga. Tot i la derrota, el CE Vendrell es manté en la sisena posició de la classificació.
HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 0 a 3 contra el Masquefa en el partit corresponent a l'onzena jornada del grup B de Primera Catalana i, provisionalment se situa sisè a la classificació, pendents d'un partit de la jornada i ja resolta la situac

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 5 a 2 el Coutras en el partit de tornada dels setzens de la Copa CERS i es va classificar per disputar els vuitens, que ho farà contra el Juventude de Viana amb partit d'anada, a casa, el 9 de desembre i la tornada,

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 0 a 2 a la pista de l'Igualada en la vuitena jornada de l'OK Lliga i, provisionalment, se situa en el sisè lloc de la classificació a l'espera del resultat de dos partits.

HOQUEI
El CE Vendrell va empatar 2 a 2 a la pista de l'Alcoi en la sisena jornada de l'OK Lliga i se situa en el dotzè lloc de la classificació.
HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top