I hem arribat: 25a edició…!!!

06/05/2015 - 08:50
MUNTANYISME

El títol d’aquesta crònica té una dedicatòria molt especial. És per a tots aquells que, o bé des de dins del Grup Muntanyenc (juntes, espònsors, colaboradors, etc.) o bé des de fora (participants i caminadors) han fet possible un fantàstic somni: arribar a la 25a edició de l'Anada a Peu al Monestir de Montserrat.

Cada any, al voltant de principis del mes de maig, el Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca, organitza aquesta clàsica prova amb l’inestimable ajuda del Patronat d’Esports i dels voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja.

Una caminada que en l'edició d'enguany, amb 107 participants, ha estat plena, pleníssima d’emocions que han sortit a flor de pell a cada pas que es donava per conquerir aquesta fita tan important com era l’arribada al màgic Monestir…

I diguem plena d’emocions perquè els que hem sigut testimonis de primera mà del gran esforç que suposa la conclusió d’aquest descomunal repte, valorem d’una manera extraordinària la gran voluntat, sacrifici i tenacitat de cadascú dels caminadors, tant els que no van poder acabar-la pel coratge que comporta el “jo vull fer-la”, com els que triomfalment van arribar al seu destí. La majoria cansats, adormits, esgotats, masegats i adolorits però orgullosos de la fita assolida. A la meta es barrejaven llàgrimes d’emoció i alegria amb d’altres de cansament i son. Rialles i plors que fan que aquesta prova tingui un significat especial i que ens encoratja als membres de l’organització a preparar la següent, molt i molt millor perquè senzillament tots aquells caminadors... S’HO MEREIXEN...!!!

 

(Notícia: Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca)

Go to top