Inscripcions obertes a la 15a TRENKAKAMES 2016

12/09/2016 - 12:59
MUNTANYISME

Un cop passat l’estiu és moment de pensar en una de les cites esportives i socials més esperades de la nostra comarca: la TrenKaKameS.

Per a tot aquell que encara no coneix la “denominació d’origen TrenKaKameS” us recordarem que es tracta d’una Marxa de Resistència de 24 hores puntuable per a la Copa Catalana d’aquesta modalitat. Aquesta ruta travessa la comarca del Baix Penedès per camins i senders, molts dels quals fa centenars d’anys que conserven el seu traçat.

Aquesta quinzena edició tindrà lloc l'1 i 2 d'octubre de 2016. L’itinerari dibuixa un cercle al voltant de la comarca tot passant per petits poblets i ermites, oliverars i vinyes, castells i masos, pinedes i barrancades, serres i turons…

Vista la distància a cobrir, la jornada no us donarà massa treva, però experimentareu el plaer de caminar tot sentint les darreres calors estiuenques, de pujar al cim més alt de les nostres contrades (la Talaia del Montmell) i d’endinsar-vos amb l’ajut del frontal, en la foscor de la nit per una obaga feréstega, tot gaudint de la acollida dels diferents avituallaments que anireu trobant al vostre pas.

Parlant per boca d’alguns participants d’anteriors edicions, hi ha qui diu que la Trenkakames té una imatge força atractiva per a tots els que venen del mon de les activitats de muntanya i que fa que molts d’ells repeteixin l’experiència any darrere any.

El que encara no estigui convençut d’això que ho provi aquest any

Preu d’inscripció
20 € per als socis de l’entitat organitzadora i els participants adscrits a la III Vegueria (conveni de reciprocitat) que estiguin federats.
30 € per als participants socis de l’entitat que no tinguin la llicència federativa de la FEEC o a d’altres federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.
30 € per als participants no socis i federats a la FEEC o a d’altres federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.
40 € per a la resta de participants (no socis de La Lira, ni amb llicència federativa).

PER MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A: http://blog.gmlira.cat/?page_id=15

(Notíci: GM La Lira)

Go to top