IV TROBADA COTXES CLÀSSICS VILA DEL VENDRELL

13/06/2016 - 09:06
AUTOMOBILISME

El diumenge 5 de juny, es va celebrar la IV Trobada de cotxes clàssics Vila del Vendrell, a la Rambla del Vendrell. La trobada va tindre una molt bona participació, amb un nombre total de 35 cotxes històrics inscrits, tots ells en un boníssim estat de conservació i sent alguns d'ells verdaderes peces de col·leccionista amb un valor incalculable.

L'esdeveniment va començar a les 8:00 h, on es formalitzava l'inscripció de tots els participants i es va donar tota l'informació de la trobada. A les 9:00h es va iniciar la ruta, en la qual vam fer una volta d'uns 71km aproximadament. En aquesta ruta es va anar per pobles com Bonastre, Montferri, Rodonyà, Sant Jaume dels Domenys... Fent una parada al restaurant Castell de Rocamora, on es va gaudir d'un magnific esmorzar en els seus jardins.

Tornada a la Rambla a les 13:00, on es van exposar tots els cotxes. A les 13:30h es va fer el lliurament de premis, a càrrec del Regidor d' Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas. Els premiats es van escollir per una votació feta pels mateixos participants. Els premis van ser per Ramon Magrinyà amb un Jaguar 150S de 1958, pel cotxe més antic i cotxe millor conservat, Mathieu Lagarde amb
un Citroen DS (Tiburón) pel cotxe vingut de més lluny, Alberto de la Granja Hernández pel cotxe més esportiu, amb un Ferrari Dino 208 GT4, i pel soci del Motor Club Vendrell José Marín, com a millor cotxe de soci, amb un Renault 5 Turbo.

Amb l'entrega de premis es va donar per finalitzada la trobada, amb un balanç molt positiu per part de tots els assistents.
Des del Motor Club Vendrell volem agrair a tothom que s'ha apropat a la Rambla a donar un cop d'ull, als participants per compartir la seva passió amb nosaltres i a l'Ajuntament del Vendrell per tota l'ajuda. Igualment, comencem a treballar en la següent trobada, en la qual esperem seguir millorant i on us esperem a tots de nou.

Tota la informació l'anirem penjant al nostre Facebook, Motor Club Vendrell.

(Notícia: Motor Club Vendrell)

Go to top