Jose Manuel Muñoz-Reja, 2n al Circuit de Catalunya de Montmeló

22/07/2015 - 17:08
MOTOCICLISME

Aquest passat diumenge 19 de juliol de 2015, va tenir lloc el Campionat de velocitat de Catalunya de la Copa 2 Temps de motociclisme al Circuit de Montmeló, on hi va participar el vendrellenc, del Motor Club Vendrell i RR Rebufos, Jose Manuel Muñoz-Reja amb la seva moto de 250cc amb el dorsal 196.

Va ser una jornada molt renyida i competitiva on Muñoz-Reja va aconseguir pujar al pòdium en una merescuda segona posició. Pel corredor vendrellenc és un gran orgull haver obtingut aquesta 2a posició i a més en un escenari tant emblemàtic internacionalment com és el Circuit de Catalunya de Montmeló on grans pilots de motociclisme i F1 han trepitjat aquest asfalt i obtingut grans triomfs: Marc Márquez, Pedrosa, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Fernando Alonso, Michael Schumacker… La dedicació del vendrellenc i la participació en diferents Campionats durant anys, tenen el seu premi, ja que reflexa el gran treball realitzat al llarg de la temporada.

La provincia de Tarragona és ja un referent en el món del motociclisme i amb Muñoz-Reja com a respresentant baixpenedesenc en aquesta modalitat, dona a conèixer, junt amb altres aficionats del Vendrell i comarca, a aquest món de les dues rodes a motor que acull milers de “moters” arreu del món.

Jose Manuel Muñoz-Reja vol agraïr al Patronat d’Esports del Vendrell, a tots els col.laboradors i esponsors que li han donat el seu suport i que sense ells no hagués estat possible participar en aquest Campionat ni obntenir aquesta 2a posició.

(Notícia: RR Rebufos)

Go to top