Jose Manuel Muñoz-Reja guanya el Campionat de velocitat d'Andalusia

03/09/2014 - 08:59
MOTOCICLISME

Aquest passat cap de setmana d'entre el 30 i 31 d'agost de 2014, va tenir lloc el Campionat de velocitat d'Andalusia de la Copa 2 Temps de motociclisme al Circuit d'Almeria, on hi va participar el vendrellenc, del Motor Club Vendrell, Jose Manuel Muñoz-Reja amb la seva moto de 250cc amb el dorsal 96.

Va ser una jornada molt renyida i competitiva en la categoria Sport Production i Muñoz-Reja va aconseguir pujar al pòdium en una merescuda primera posició. Pel corredor vendrellenc és un gran orgull haver obtingut aquesta 1a posició ja que la seva dedicació al motociclisme i la participació en diferents Campionats durant anys, tenen el seu premi, ja que reflexa el gran treball realitzat al llarg de la temporada.

La provincia de Tarragona és ja un referent en el món del motociclisme i amb Muñoz-Reja com a respresentant baixpenedesenc en aquesta modalitat, dona a conèixer, junt amb altres aficionats del Vendrell i comarca, a aquest món de les dues rodes a motor que acull milers de “moters” arreu del món.

Jose Manuel Muñoz-Reja vol agraïr a tots els col.laboradors i esponsors que li han donat el seu suport i que sense ells no hagués estat possible participar en aquest Campionat ni obntenir aquesta 1a posició.

 

(notícia. J.M Muñoz-Reja)

Go to top