L’esport vendrellenc recapta gairebé 2.500€ euros en el primer cap de setmana d’activitats per a la Marató de TV3

15/12/2015 - 15:05
MARATÓ TV3

Els passats 12 i 13 de desembre de 2015, el Vendrell va viure un intens cap de setmana ple d’activitats per la Marató de TV3. Aquestes activitats esportives han recollit un total de 2391,65 euros a favor de la diabetis i l’obesitat.

El dissabte va començar amb el 3r Torneig de Pàdel solidari organitzat pel CEE Garbí i l’escola bressol Ralet Ralet. Aquest torneig es va desenvolupar durant tot el cap de setmana a les diferents pistes de pàdel de Calafell, Roda de Berà, Bellvei, Santa Oliva i del Vendrell. Concretament a les pistes del Pàdel Liberty del Vendrell es va celebrar el Torneig de 3ª Masculí. En total, en tot el torneig, es van recaptar 2309,65 euros.

A més a més, el Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, dissabte va organitzar dues masterclass d’Indoor i Zumba des de les 9.30 h a la instal.lació de l’av. Camp d’Esports on hi van participar una quarantena d’usuaris.

Tot i això, l’activitat esportiva a favor de La Marató de TV3, no s’atura, ja que el proper dissabte 19 de desembre hi ha diferents actes programats al respecte:
- 9.00 h: 5a Jornada Solidària “Esport i Cultura” al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell on més de 300 assistents podran practicar diferents esports i gaudir de les exhibicions de les entitats culturals de la vila.
- 12.00 h: 1r Quadrangular solidari de Futbol7 de veterans que es celebrarà al Camp Josep Bové del Club d’Esports Vendrell.
El regidor d’Esports, Ferran Trillas, agraeix l’èxit que han tingut aquestes activitats perquè l’esport vendrellenc ha demostrat, una vegada més, la seva implicació i solidaritat. L’esport movilitza a molta gent i és un clar mitjà de concienciació i de transmissió que hem d’utilitzar sobretot en la formació dels més petits.

Dels més de 7 milions d’euros que va recollir TV3 a la seva Marató, l’esport vendrellenc va aportar gairebé 2.500 euros, una xifra que de ben segur es superarà amb les activitats d’aquest cap de setmana.

Go to top