L’HANDBOL VENDRELLENC CELEBRA PER 6È ANY CONSECUTIU LA TROBADA PEP FIGUERAS

04/05/2016 - 10:26
HANDBOL

El passat dissabte dia 30 va tenir lloc, al Pavelló Municipal del Vendrell, la 6a Trobada de Minihandbol Pep Figueras. La jornada, va comptar amb la participació de setze equips, provinents del Club Handbol Vila-Seca, del Tarragona Handbol Club i de l’amfitrió, el Club Escola d’Handbol Vendrell.

Durant tot el matí, els nens i nenes, d’ entre 5 i 12 anys, van gaudir d’una gran jornada d’handbol, on la diversió i els valors van ser els principals objectius. "És l’esdeveniment que fem al Vendrell que acull més nens i nenes jugant a handbol i, a més de la part esportiva, el que intentem és mantenir vius molts dels valors que tenia el Pep. Volem relacionar esport i valors, que és el que ell volia", explicava la presidenta del Club, Ester Álvarez.

Des del Club Escola d’Handbol Vendrell s’agraeix especialment la presència de les filles i la dona de Pep Figueras, Marta Tutusaus,així com la de l’alcalde, Martí Carnicer; del regidor d’ensenyament, Kenneth Martínez; el regidor d’esports, Ferran Trillas; el president del Consell Esportiu Baix Penedès, Jaume Domingo i de Sergi Teruel, membre de junta del CEBP.

 

(Notícia: CEH Vendrell)

Go to top