La 3a Running Karting Vendrell, un atractiu del running al karting

29/03/2017 - 09:41
ATLETISME

El passat diumenge 5 de març de 2017 va tenir lloc la tercera edició de la 5 i 10km Running Karting Vendrell. Aquesta prova que transcorre pel circuit del karting Vendrell com pels voltant del terme municipal ha estat un any més una cursa familiar i divertida.
A les 9.00 h matí es va donar la sortida dels 5km quedant en primera posició Mohsen El Haddad del Club Athletic Bikila de Tarragona, en l’apartat femení la Laura Sánchez del C.A Atletesvng. Un cop arribats tots els participants, a les 09:45 s’ha donat la sortida dels 10km en què el Víctor Peña del club C.A Canyelles va fer el podi absolut masculí i la Patrícia Jauregi del C.E Tarraco el podi absolut femení.

Tot seguit a les 11h s’ha donat el tret de sortida a les curses infantils entre 3 i 5 anys. Posteriorment la categoria de 6 i 9 anys i finalment la de 10 a 14 anys. Un cop acabades totes les curses dels petits de la casa s’han fet entrega de premis per categories tant femení com masculí entregats per Ferran Trillas, Regidor d’Esports del Vendrell i Narciso Gil, gerent del Karting Vendrell.

Aquest any el vent ha deixat córrer tranquilament els participants i el sol ha acompanyat. S’ha pogut resoldre la cursa satisfactòriament segons les opinions dels organitzadors i els participants.

(Notícia: Fun Sports)

Go to top