La IX Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell compta amb més de quaranta participants

06/07/2015 - 08:49
HOQUEI

El passat dissabte, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la novena edició de la Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes.

El primer partit de veterans va comptar amb els jugadors següents: Òscar Baldor; Gonzalo Medina; Josep M. Guasch, Guaso; Pep Prats; Joan Lluís Mudarra; Ferran Pujol; Xavier Cugat; Pep Cid; Bartomeu Baldrís; Jaume Llop; Andreu Santó i Nando.

El segon partit de veterans va comptar amb els jugadors següents: Òscar Baldor, Jaume Jané, Xavi Ferrer, Pau Carnicer, Toni Porta, Octavi Font, Oriol Nicolàs, David Llevadies, Jesús Llevadies, Sergi Ferrer, Salvador Coll, David Aguilar, Joan Mas, Marc Solans, Albert Hidalgo i Ivan Velasco.

I en el partit de cracks van participar els jugadors següents: Sergi Cañellas, Marc Solans, Jordi Ferrer, Santi Julivert, Jordi Lluch, Joan Esteve, Josep M. Guasch (júnior), Lluís Ferrer, Adrià Salvadó, Aleix Cid, Víctor Catalán, Ricard Lambea, Carles Ollé, Joan Lluís Mudarra (júnior), Martí Zapater, Guillem Cabestany, Ferran Montserrat i Íker Casado.

Durant els tres partits, que van ser arbitrats per Joan i Jordi Solans, l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

I abans del partit de cracks va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, Aleix Cid, Joan Esteve, Víctor Catalán i Íker Casado. Els porters van ser Sergi Cañellas, Josep M. Guasch (júnior), Marc Solans i Martí Zapater. El jurat que va valorar l'execució de les faltes directes estava format per Ton Mestres, Josep Lluch, Pep Cid i Guillem Cabestany.

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec del president del Club d'Esports Vendrell, Jordi Robles; el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa; la regidora de l'Ajuntament del Vendrell Eva Serramià, i el patrocinador Motos Esteve. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador dels partits de veterans va ser per a Ferran Pujol, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Íker Casado. I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Lluís Ferrer.

D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a Víctor Catalán, per haver aconseguit l'ascens a Nacional Catalana, i a Marc Baldrís, per haver aconseguit l'ascens a la N1 de França.

La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor.

L'organització agraeix el suport rebut pel Club d'Esports Vendrell, Furgo-Trayler, el restaurant L'Àncora, Gómez&Jané Assessors, Motos Esteve, Excavacions i Transports Rovira, Netubi 2004, Nacar Design i Clínica Dental Cirbian. També es fa un agraïment especial a Camil·la Pérez perquè un any més és l'encarregada de realitzar els trofeus de la Trobada, unes peces de ceràmica úniques que estan fetes d'una forma molt especial.

(Notícia: Secció d'hoquei del CE Vendrell)

Go to top