La Rítmica del Vendrell a la Final Provincial Trofeu Diputació i a la 3a Trobada d'Escoles Esportives de Gimnàstica rítmica

26/05/2016 - 11:27
GIMNÀSTICA RÍTMICA

El Club Rítmica El Vendrell el passat diumenge 22 de maig va participar a la Final Provincial Trofeu Diputació a l’Ametlla de Mar, competien pràcticament totes les seves gimnastes del grup de competició ja que van obtenir la classificació a la final comarcal.

Un cop acabada la temporada oficial, en la primera temporada del Club, el balanç és molt positiu:
Xènia Vilar, 1a posició Cadet B
Paula Ramón, 3a posició Infantil B
Alba Nin, 2a posició Benjamí B
Marina Iglesias, 5a posició Benjamí
Duet Aleví (Azahara Martín i Alba Domínguez), 2a posició
Duet Pre Benjamí (Vanesa Vasilie i Elsa Trujillo), 2a posició

El dimecres 25 de maig va tenir lloc al Pavelló Pau Casals del Vendrell la 3a trobada d’Escoles Esportives en la que les nenes de les Escoles Esportives del Club van poder mostrar tot el que han après durant el curs.
En aquesta trobada també van participar gimnastes d’iniciació i de Copa Catalana del Club Esportiu Rítmica Torredembarra acompanyades de les seves entrenadores Marta i Susana.
Una trobada entre clubs veïns que va estar amenitzada pel mag Nico, aquest va fer passar una bona estona als assistents amb els seus trucs de màgia, tot i que la gran protagonista de la tarda va ser la Gimnàstica Rítmica.

A partir d’ara les gimnastes del Club, conduïdes per l’equip tècnic, Pau Ferrús, Daniela Monsalvo i Pilar Torres, estan immerses en la preparació del festival de Fi de curs que es celebrarà el 12 de juny i també preparant la seva participació al II Trofeu Interclubs Comarques de Tarragona que es celebrarà a Torredembarra el 5 de juny.

(Notícia: Club Rítmica El Vendrell)

Go to top