La vendrellenca Aida Fernandez, campiona d'Espanya juvenil femení d'handbol

10/05/2016 - 17:07
HANDBOL

Aquet passat cap de setmana es va celebrar a Sagunt, va tenir lloc la Fase Final del Campionat d'Espanya d'handbol femení en categoria juvenil.

La vendrellenca Aida Fernandez, jugadora de l'EH Sant Vicenç, va participar amb el seu equip, d'entre els 8 millors equips de l'estat.

L’Escola Handbol Sant Vicenç va arribar a la final després de disputar un renyit partit i de superar als penals al Felmar BM La Roca, sent dos equips que es coneixen bé.

La final va ser davant el BM Morverde plena d'emoció, intensitat, esportivitat i gran joc. Al descans es va arribar amb l'empat a 13, però a la represa, les catalanes van sortir a totes i van saber controlar el partit fent un joc seriós i aprofitant les ocasions. La intensitat es va reflexar en tot moment i al final, el Sant Vicenç, es va proclamar campió d’Espanya Juvenil Femení, gràcies al resultat final de 27 a 35.

Per la jugadora i familiars, ha estat un gran Campionat, ja que, a banda d'aconseguir aquest guardó, s'ha viscut molt bones experiències esportives i de convivència amb altres equips i jugadores. Expèriència inoblidable per a tots.

(Foto: Aida Fernandez (a l'esquerra) i Alba Almansa de l'EH Sant Vicenç)

Go to top