La XII Trobada de motos clàssiques, recorda la figura de Ramón Torras

15/11/2016 - 13:43
MOTOCICLISME

El passat diumenge 13 de novembre de 2016, es va celebrar el XIIè Memorial Ramon Torras i trobada de motos clàssiques, a l'Avinguda Generalitat de Coma-ruga, organitzat pel Motor Club Vendrell.

L'esdeveniment va començar a les 8:00 h, amb unes condicions idònies per anar en moto, es va formalitzar la inscripció de tots els participants i es va donar tota la informació del memorial. A les 9:00h es dóna la sortida de la ruta, en la qual vam fer una volta d'uns 71km aproximadament. En aquesta vam passar per pobles com Bonastre, Montferri, Rodonyà, Sant Jaume dels Domenys... Fent una parada per esmorzar, al restaurant Castell de Rocamora, a Montferri.

La tornada prevista per les 13:00h, on es van esposar totes les motos al costat del monòlit homenatge a Ramon Torras. A les 13:30h es va fer l' inauguració d'una placa amb totes les victòries del Ramon i la ja normal ofrena floral. L' inauguració vas ser a càrrec del Sr. Martí Carnicer, Alcalde de El Vendrell i l' Albert Casas, President del Motor Club Vendrell. Amb aquest acte donem per finalitzada la trobada d'enguany.

Des del Motor Club Vendrell volem agrair a tothom que s'ha apropat a donar un cop d'ull, als participants per compartir la seva passió i admiració cap a la figura del Ramon, i a l'Ajuntament del Vendrell per tota l'ajuda. Igualment, comencem a treballar en el següent memorial, en el qual esperem seguir millorant i emplacem a tots els interessats a repetir aquest sentit homenatge l'any que ve amb tots nosaltres. Tota la informació l'anirem penjant al nostre Facebook, Motor Club Vendrell.

(Notícia: Motor Club Vendrell)

Go to top