Més de 300 jugadors i jugadores de base participen en el XXIII Torneig Andreu Santacana

30/06/2015 - 08:30
HOQUEI

El passat cap de setmana es va celebrar el XXIII Torneig d’hoquei base Andreu Santacana, un gran esdeveniment esportiu, que enguany ha comptat amb la participació de més de 300 jugadors i jugadores, des de la categoria Escola fins a la Juvenil.

Una de les novetats d’aquest any va ser l’organització d’un Clínic d’entrenadors d’hoquei base, que va tenir lloc dissabte al matí en una de les sales socials del Club i que va anar a càrrec de Dani Fernández, preparador físic del CE Vendrell, i Ivan Sanz, seleccionador espanyol de la Sub17. El clínic, organitzat pel portal hockeypatines.com, va comptar amb la participació d’una trentena d’entrenadors inscrits.

Els equips convidats van ser el Reus Deportiu, el Monjos, el Calafell, el Sant Ramon, l'Igualada, el Cubelles, el Riudoms, el Vila-seca, el Vilafranca, el Noia, el Casal l’Espluga, el Mollerussa i, per donar un toc internacional al Torneig, el Nantes Atlantique, un equip francès que va venir perquè en el seu equip sènior hi juga el vendrellenc Marc Baldrís. En total hi va haver unes vint-i-quatre hores d'hoquei.

Dissabte al matí es va dedicar a les categories d’Escola, Penedès-Garraf i Prebenjamí Iniciació. En aquesta matinal el resultat va ser el menys important i es va poder gaudir del joc dels més joves que practiquen aquest esport. També es va fer un triangular de categoria Juvenil amb dos equips del Vendrell i un del Calafell. En el lliurament de premis es va comptar amb la presència de Martí Carnicer, alcalde del Vendrell; Eva Serramià i Camil·la Barnadas, regidores de l'Ajuntament del Vendrell; Gemma Solé, representant territorial de l’Esport a Tarragona; el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, i Teresa Figuerola i Àngels Santacana, vídua i filla d'Andreu Santacana.

Entre dissabte a la tarda i el diumenge es van jugar les competicions de la resta de categories.

Els campions per categories van ser:
- CE Vendrell A, en categoria Prebenjamí;
- CP Vilafranca, en categoria Benjamí;
- CE Vendrell A, en categoria Aleví,
- i CE Vendrell C, en categoria Infantil.

Diumenge a la tarda també es va fer una competició de faltes directes en les categories Aleví i Infantil. Els guanyadors van ser els porters del CE Vendrell Ot Arbós i Anna Ferrer i els jugadors Joel Pijoan (Vila-seca) i Marçal Pujol (CE Vendrell).

En l'acte de lliurament de trofeus es va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; les regidores Eva Serramià i Camil·la Barnadas; el regidor Ferran Trillas; el president del CE Vendrell, Jordi Robles; el president de la Secció d'Hoquei del Club, Víctor Romagosa; la vídua i la filla d'Andreu Santacana, Teresa Figuerola i Àngels Santacana, i les nétes Laia i Gemma Santacana

Prèviament es va jugar un partit d'exhibició de Minifem entre el CE Vendrell i el Mollerussa.

Des de l'organització es valora positivament el desenvolupament del Torneig i s'agraeix la col·laboració d'empreses i comerços i, també, de les institucions per haver pogut tirar endavant un any més aquest Torneig.

Els resultats dels partits es poden consultar al web www.hoqueivendrell.com

(notícia: Secció d'hoquei del CE Vendrell)

Go to top