Més de 80 jugadores participen a la Jornada Femenina d’Handbol al Vendrell

16/03/2017 - 08:08
HANDBOL

El passat diumenge 12 de març, en motiu del dia de la dona, el CEHVendrell i el Club Handbol Vilanova i la Geltrú van organitzar una jornada d’handbol femení. La trobada es va celebrar al Pavelló Municipal del Vendrell i va comptar amb la participació de més de 80 jugadores de totes les edats.

La jornada es va iniciar a les 9.30 del matí amb els equips base d’ambdós clubs. Seguidament, a les 12 les infantils i les cadets van realitzar un entrenament conjunt que va finalitzar amb un partit en que vendrellenques i vilanovines van barrejar els equips i amb un dinar de germanor. A les 15.30 de la tarda, va ser el torn de les categories juvenils, sèniors i veteranes, que també van gaudir d’un partit conjunt.

Amb aquesta jornada, el CEHVendrell i el CHVilanova i la Geltrú van voler celebrar el dia de la dona i remarcar la importància que té l’handbol femení dins els clubs. Així doncs, les participants van poder compartir experiències i handbol amb altres jugadores i reforçar els vincles dins del món de l’handbol femení.

(Notícia: CEH Vendrell)

Go to top