MASTERCLASS SOLIDÀRIA DE CICLO-INDOOR

03/06/2015 - 13:29
REGIDORIA D'ESPORTS

El Patronat Municipal d’Esports del Vendrell amb els seus monitors de ciclo-indoor, organitzaran una Masterclass solidària de ciclo-indoor per al proper 13 de juny.

Serà una activitat a l’aire lliure que tindrà lloc de 9 h a 13 h a La Rambla del Vendrell amb la qual es pretén, amb una aportació solidària, ajudar als nens amb càncer de La Casa dels Xuklis. Aquesta aportació serà de 5€ per classe o hora i per persona. Tothom que hi participi a aquesta activitat, rebrà de regal una entrada d’1 dia per a un amic per a gaudir de les instal•lacions del Patronat Municipal d’Esports (av. Camp d’Esports i ctra. Dr. Robert).

L’activitat es realitzarà en 4 sessions: a les 9.00 h “The Strongest” amb els monitors Quim i Maru, a les 10.00 h “Rock Team” amb els monitors Xavi i Txema, a les 11.00 h “Muscle Team” amb els monitors Yolanda i Carlos, i a les 12.00 h “Ciclo-indoor Xtrem” una classe conjunta amb 5 monitors: Maru, Xavi, Txema, Yolanda i Carlos.

A part de ser una activitat esportiva-solidària, l’objectiu és que tothom hi pugui participar i gaudir de la bellesa històrica del municipi fent esport.

Go to top