MOTOCICLISME

Trobada de Motos Clàssiques 13 de maig de 2018, organitzat per Motor Club Vendrell.

MOTOCICLISME
El passat 22 de juliol de 2017, el pilot de RR Rebufos, Jose Mnauel Muñoz-Reja Chacón, va assolir la 2a posició al Campionat Intercomunitari de Velocitat a la categoria 2T D que es va celebrar al cuircuit de Catalunya.
MOTOCICLISME

El passat diumenge 4 de juny va tenir lloc la XIII Trobada de motos clàssiques en memòria de Ramon Torras.

MOTOCICLISME

El passat diumenge 13 de novembre de 2016, es va celebrar el XIIè Memorial Ramon Torras i trobada de motos clàssiques, a l'Avinguda Generalitat de Coma-ruga, organitzat pel Motor Club Vendrell.

MOTOCICLISME

Aquest passat diumenge 17 d'abril de 2016 va tenir lloc la COPA 2T al circuit d'Alcarràs on hi ha van participar uns 21 corredors de les diferents comunitats com Navarra, Castella La Manxa i Catalunya.

MOTOCICLISME

El passat diumenge 13 de març es va celebrar la IX 3HORES DE RESISTÈNCIA TERRA "VILA DEL VENDRELL",al terreny o descampat adjunt del Botafoc del Vendrell, organitzat pl Motor Club Vendrell.

MOTOCICLISME

El passat diumenge 8 de novembre de 2015, el Motor Club Vendrell va organitzar la VIII 3 HORES DE RESISTÈNCIA TERRA “VILA DEL VENDRELL” on hi van participar un total de 42 pilots formant 21 equips.

MOTOCICLISME

Aquest passat diumenge 19 de juliol de 2015, va tenir lloc el Campionat de velocitat de Catalunya de la Copa 2 Temps de motociclisme al Circuit de Montmeló, on hi va participar el vendrellenc, del Motor Club Ven

MOTOCICLISME

El passat dissabte 30 de maig va tenir lloc el 50è Aniversari de la pèrdua del pilot de motociclisme, Ramon Torras, en l’antic circuit de Brisamar de Coma-ruga, en la prova de competició de 1

MOTOCICLISME

Aquest passat cap de setmana d'entre el 30 i 31 d'agost de 2014, va tenir lloc el Campionat de velocitat d'Andalusia de la Copa 2 Temps de motociclisme al Circuit d'Almeria, on hi va participar el vendrellenc, de

MOTOCICLISME
Subscriure a RSS - MOTOCICLISME
Go to top