MUNTANYISME

El passat dissabte 7 d'octubre es va celebrar la 16a edició de la Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca.
MUNTANYISME

16a edició de la Marxa de Resistència TRENKAKAMES que, com cada any, és puntuable per a la XXI edició de la Copa Catalana de Marxes de Resistència, amb un recorregut aproximat d'uns 5

MUNTANYISME

El passat diumenge 9 d’abril es va celebrar la 20a edició de la Caminada Popular “Vila del Vendrell”, prova promoguda per l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports del Vendrell i organi

MUNTANYISME

El passat cap de setmana de l'1 i 2 d’octubre es va celebrar la 15a edició de la Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.

MUNTANYISME

El vendrellenc Abdelkadous Mouj Nia ha aconseguit aquest passat cap de setmana la tercera posició absoluta a la Sky National Sèries (Andorra, Portugal i Espanya) després d'acabar també tercer en la úlitma prova de la competició.

MUNTANYISME

Un cop passat l’estiu és moment de pensar en una de les cites esportives i socials més esperades de la nostra comarca: la TrenKaKameS.

MUNTANYISME

El passat dijous 25 d'agost de 2016 es celebrà a França la Ultra trail del Mont Blanc a Chamonix, una carrera que pasa per tres països: França, Italia i Suïsa i recull els millors corredo

MUNTANYISME

El dissabte 20 d'agost de 2016 es va celebrar la 4a FILIRUN, oferint una cursa i una caminada de muntanya seminoctura pel municipi del Vendrell, organitzada pel Grup Muntanyenc de la Lira vendrellenca i per la botiga R

MUNTANYISME

L'atleta vendrellenc Abdelkadous Mouj, aquest passat cap de setmana va participar a la Marató d'Andorra, prova del Campionat de la Skyrunning Series (Espanya, Andorra i Portugal), un circuit exigent de 42km i 3.

MUNTANYISME

El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre està prevista la celebració de la catorzena edició de la Trenkakames organitzada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.

MUNTANYISME
Subscriure a RSS - MUNTANYISME
Go to top