REGIDORIA D'ESPORTS

Desde la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, conmemora el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i els abonats de les Instal·lacions de l'Av. Camp d'Esports i Dr. Robert han participat en la diada.
REGIDORIA D'ESPORTS
Us comuniquem que les piscines municipals, els pavellons municipals i el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell romandran tancats al públic durant el dia 3 d'octubre amb motiu de l'aturada general convocada, per manifestar el rebuig a la violació dels
REGIDORIA D'ESPORTS
El proper dilluns 18 de setembre s'obren les inscripcions a les escoles esportives del Vendrell, adreçades a infants d'entre 4 i 16 anys. La oferta inclou 11 disciplines esportives amb un cost anual de 100€.
REGIDORIA D'ESPORTS

Ahir, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Ferran Trillas, van fer recepcions a quatre entitats esportives pels èxits assolits a la temporada 2016-2017.

REGIDORIA D'ESPORTS

Ahir, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Ferran Trillas, van fer recepcions a tres entitats esportives pels èxits assolits a la temporada 2016-2017.

REGIDORIA D'ESPORTS

Final temporada 2016-2017 Gent Gran es Mou

REGIDORIA D'ESPORTS
El proper dissabte 24 de juny, la Regidoria d’Esports del Vendrell inaugurarà l’estiu amb una jornada de portes obertes a la piscina municipal descoberta del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell (ctra. Sant Vicenç, 71-79) en l’horari de 9 h a 20 h.
REGIDORIA D'ESPORTS

L’escola Àngels Garriga es proclama campiona a la fase final del Cruyff Court a Igualada

El passat diumenge 11 de juny, Igualada va acollir la final estatal del Campionat Cruyff Court.

REGIDORIA D'ESPORTS

El passat diumenge 21 de maig, el Vendrell va acollir una de les semifinals del Campionat Cruyff Court.

REGIDORIA D'ESPORTS
Subscriure a RSS - REGIDORIA D'ESPORTS
Go to top