REGIDORIA D'ESPORTS

Des de la seva obertura un total de 8.384 persones s’han inscrit a la borsa.
Un cop analitzada la disponibilitat real i interessos de les persones inscrites, l’equip de voluntaris definitiu se situarà al voltant de les 3.500 persones.

REGIDORIA D'ESPORTS

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, i el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, han valorat positivament el fet que, amb la incorporació de l’escola Àngel Guimerà, ara ja es pot dir que totes les escoles del Vendrell incorporen la natació en el s

REGIDORIA D'ESPORTS

La fase de captació, que finalitzarà coincidint amb els cinc mesos per l’inici dels Jocs, donarà pas a la fase operativa i d’assignació de tasques específiques.

REGIDORIA D'ESPORTS
REGIDORIA D'ESPORTS

Us fem arribar el nou díptic del programa esportiu d'aquesta temporada 2017-2018.

REGIDORIA D'ESPORTS
Desde la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, conmemora el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i els abonats de les Instal·lacions de l'Av. Camp d'Esports i Dr. Robert han participat en la diada.
REGIDORIA D'ESPORTS
Us comuniquem que les piscines municipals, els pavellons municipals i el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell romandran tancats al públic durant el dia 3 d'octubre amb motiu de l'aturada general convocada, per manifestar el rebuig a la violació dels
REGIDORIA D'ESPORTS
El proper dilluns 18 de setembre s'obren les inscripcions a les escoles esportives del Vendrell, adreçades a infants d'entre 4 i 16 anys. La oferta inclou 11 disciplines esportives amb un cost anual de 100€.
REGIDORIA D'ESPORTS

Ahir, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Ferran Trillas, van fer recepcions a quatre entitats esportives pels èxits assolits a la temporada 2016-2017.

REGIDORIA D'ESPORTS
Subscriure a RSS - REGIDORIA D'ESPORTS
Go to top