Presentat el Club Rítmica El Vendrell

13/03/2015 - 13:07
GIMNÀSTICA RÍTMICA

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva nova al Vendrell. La idea de crear un Club de Rítmica al nostre municipi ha sorgit d’un grup de mares que havien d’anar a altres poblacions per a que les seves filles poguessin practicar aquest esport i també d’altres que estan interessades, però per diferents motius no poden assumir els desplaçaments.

Així doncs, amb la creació del Club Rítmica El Vendrell es posa a l’abast l’oportunitat de practicar aquest esport sense tradició al Vendrell.

Moltes mares no es coneixien però des del Consell Esportiu del Baix Penedès es va recollir la demanda a nivell individual d’algunes d’aquestes mares i de professionals de l’àmbit i es van posar en contacte (mares i entrenadora). Es van assessorar i aquí estan, fent realitat un projecte carregat d’il·lusió.

En la reunió celebrada ahir dijous 12 de maç de 2015 amb el regidor d’Esports, Sergi Teruel, es va presentar aquest nou projecte i a més de l’activitat com a club, des de l’entitat tenen pensat que hi hagi escoles esportives per a la propera temporada per tal de promocionar i fer accessible la gimnàstica rítmica a tots els escolars.

Per donar a conèixer aquesta disciplina tenen previst fer una jornada de portes obertes al juny i una altra per a l’inici de la temporada 2015-2016.

 

(notícia: Club Rítmica El Vendrell)

Go to top