Resultats del cap de setmana de les gimnastes del Club d’Esports Vendrell

12/04/2018 - 08:55
GIMNÀSTICA RÍTMICA

Les vendrellenques van participar aquest passat dia 7 d’abril a la final territorial dels jocs esportius escolars que es van disputar a la ciutat de Lleida

En categoria prebenjamí l’equip composat per Ariadna Domínguez, Lídia Guiu i Belen Rodríguez van aconseguir la tercera plaça per equips.

En categoria aleví, l’equip estava format per Vera Sabariego, Anáis Sánchez i Ainara Lahoz aconseguint la tercera plaça. Per la seva part Vera Sabariego va ser la 1a classificada a la general. També en categoria aleví en la modalitat de minitramp Vera Sabariego va ser 1a classificada, Paula Nin 2a i Elsa Romero 3a.

Els altres dos equips alevins formats per Paula Nin, Marta Guirao, Elsa Romero, Giuliana Compagnucci, Marián Bermúdez, Naya Nadales i Veronica Betancourt van finalitzar el campionat sent 4es y 5enas classificades.
Carla Cuenca i Elisabeth Rodríguez en categoria juvenil van ser la 1a i la 2a classificada.
Excel·lents resultats per les gimnastes del Vendrell al torneig de Vila-real

Celebrat aquest passat cap de setmana al torneig participaven clubs de tota Espanya.

En categoria base 5 van competir Coral López, Noa Mortimer i Ariadna Pueyo, sent Noa Mortimer 6a classificada a la general, Ariadna Pueyo 10a i Coral Lopez la 34 posició d’un total de 65 gimnastes. Destacar la 3a posició al terra de Ariadna Pueyo.

En categoria de via Olímpica 1 Lucia Villaverde va fer un gran paper aconseguint 4 ors, aconseguint la primera posició a la general, 1a classificada en exercicis de terra, també en barra i en paral·leles.

Go to top