TAEKWONDO

Aquest passat divendres 8 de desembre, a la ciutat de Castelló, va tenir lloc el Campionat d'Espanya de Taekwondo en categoria infantil i precadet, on la Lira Vendrellenca aconsegueix ser el 2n Club millor d'Espanya en categoria infantil femenina.
TAEKWONDO

Campionat de Catalunya Infantil de Competició de Taekwondo on la Lira Vendrellenca va conseguir 5 ors, 5 plates i 2 bronzes.

TAEKWONDO
Ahir, es va celebrar el campionat de Catalunya Absolut a Barcelona, en el que van participar 4 alumnes de l'Olímpic: Enric López, José Antonio Gracia, David Ruiz i Glòria Ruiz, un campionat d'Alt Nivell en el que tots els Olímpics van realitzar un gr
TAEKWONDO
El passat 15 d'octubre es va celebrar a Barcelona el Campionat de Catalunya de tècnica de Taekwondo en el que van participar els alumnes de l'Olímpic El Vendrell.
TAEKWONDO
El passat 7 de setembre es va celebrar el primer campionat de combat de la Temporada a Tarragona, i els alumnes de l'Olímpic El Vendrell, la van inaugurar amb grans resultats en el que es van classificar tercers en equips.
TAEKWONDO
Aquest passat 7 d'octubre, al pavelló del Gimnàstic de Tarragona va celebrar-se el 1r Open de Taekwondo Club Clemente & Nàstic de Tarragona, on infantils, precadets i cadets de la secció de Taekwondo de la Lira Vendrellenca, van aconseguir 5 ors, 3 p
TAEKWONDO
Aquest passat dissabte 30 de setembre, han participat al 1er Open Taekwondo Vila de Cunit, els nostres esportistes Adriana Rodríguez i Eric Piñol on van fer or, plata per José M. Medina i bronze per Arnau Papiol, en les categories Junior i Senior.
TAEKWONDO

PLATA I BRONZE PEL TAEKWONDO DE LA LIRA VENDRELLENCA AL CATALUNYA CADETS

TAEKWONDO

Aquest passat 1 de juliol es va celebrar a Barcelona el curs d’arbitratge de taekwondo, quatre alumnes del Club Olímpic El Vendrell van assistir al curs de formació i han assolit amb èxit l’examen, el club ja consta de dos jutges cronometradors mé

TAEKWONDO
Subscriure a RSS - TAEKWONDO
Go to top