Torneig de pàdel i classes de ritmes caribenys per a La Marató de TV3

10/12/2014 - 14:20
MARATÓ TV3

El proper cap de setmana del 13 i 14 de desembre de 2014, diferents entitats organitzaran activitats a favor de La Marató de TV3.

A banda de la 4a Jornada Solidària Esport i Cultura que organitza el Consell Esportiu del Baix Penedès al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell el dissabte durant tot el matí, hi ha altres activitats que també completen el calendari d'actes solidaris a favor de les malalties del cor, per les quals lluitarà enguany la Marató de TV3. 

2n TORNEIG SOLIDÀRI DE PÀDEL

El 2n Torneig Solidari de Pàdel enguany es distribuirà entre cinc pistes o instal·lacions d'arreu de la comarca: Vendrell, Roda de Berà, Bellvei i Calafell, sent aquesta última la nova incorporació d’enguany, respecte a l’edició del 2013. 

Pel que fa referència al nostre municipi, durant la tarda de tot el dissabte, tindrà lloc el Torneig 2a masculí a les pistes Pàdel Liberty situades a les instal·lacions del CE Vendrell (c. Colom) i el diumenge al matí, tindrà lloc el Torneig 2a femení a les pistes de pàdel del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell (ctra. Sant Vicenç). 

Les inscripcions es realitzen a cada club o instal·lació i el preu és de 12 € on inclou una samarreta d'obsequi. 

CLASSES MAGISTRALS DE RITMES CARIBENYS

A banda de les activitats esportives, el diumenge 14 de desembre a les 11.00 h al pavelló Municipal Àngel Guimerà tindrà lloc unes classes magistrals de ritmes caribenys a càrrec de l'Escola de balls Míriam Buitrago i de la Secció de ball de La Lira Vendrellenca. L'entrada serà solidària de 3 €.  

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha recalcat que aquestes activitats com d'altres que s'organitzen al municipi (esportiuves, culturals,...) per diferents entitats vendrellenques, donen mostres que any rere any, el Vendrell està bolcat a La Marató de TV3, a la recollida de joguines, aliments... a favor de Creu Roja i Càritas per ajudar als més necessitats en aquestes dates tant assenyalades.

Go to top