Tot apunt per al XXII CAMPIONAT DE TARRAGONA DE FUTBOL SALA ACELL-SPECIAL OLIMPICS

07/05/2014 - 12:45
FUTBOL SALA

Aquest dissabte 10 de maig tindrà lloc en el Vendrell la celebració del XXII Campionat Territorial de Tarragona de Futbol Sala, dins de la competició de l’ACELL (Federació catalana d’esports per a disminuïts psíquics).
La jornada tindrà lloc de 9h a 13.30h. en el Pavelló Municipal del Vendrell i en el Complex del Tennis, i comptarà amb la participació de vuit equips, un d’ells l’amfitrió l’equip de futbol sala de Ventall-Club Futbol Sala Vendrell: APRODISCA (Montblanc), VENTALL (El Vendrell), BAIX CAMP 1 i 2 (Reus), BELLISENS-PERES MATA (Reus), SOLC (Tarragona), ZIGA-ZAGA B (Valls), ESTELA (Tarragona).

Tots ells participaran en la competició d’equips, en una lligueta de dos grups. També comptarem amb la participació de 10 persones que participen en les proves d’habilitats i destreses de futbol.
Aquest campionat està organitzat per l’ACELL-Special Olimplics, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, el Patronat d’Esports del Vendrell, el Club Futbol Sala El Vendrell. El centre de Lleure Ventall i l’Associació Trèvol.

Go to top