Un centenar d'esportistes al Torneig Sant Salvador de volei platja

19/08/2016 - 14:14
CONSELL ESPORTIU BAIX PENEDÈS

El Consell Esportiu Baix Penedès iniciava el passat 15 d'agost el programa d'activitats esportives als barris marítims del Vendrell. El primer torneig de volei platja Sant Salvador donava el tret de sortida a un agost ple d'activitats al litoral vendrellenc.

El torneig,que es va duu a terme amb la col•laboració de la Regidoria d'Esports i Turisme de l'Ajuntament del Vendrell, Base Esports Picnic, Fundació Casa Ametller i Festuc Esports i Lleure, va tenir lloc a la platja de Sant Salvador durant tot el dia. La jornada, va comptar amb un total de 24 equips i més d'un centenar d'esportistes d'arreu de la comarca.

Al llarg del matí els esportistes van jugar una primera fase prèvia que va permetre dividir als equips en dues categories: la d'or i la de plata. A la tarda es van realitzar les fases eliminatòries, que va finalment van guanyar Los Chavos en categoria or i Shinesdeburo Team en plata.

La següent activitats prevista dins del programa d'activitats esportives als barris marítims del Vendrell és un altre torenig de volei platja el proper diumenge 28 d'agost a la platja del Francàs.

(Notícia: Consell Esportiu Baix Penedès)

Go to top