Un torneig exprés de pàdel commemora el Dia Internacional de la Dona al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell

10/03/2015 - 09:09
PÀDEL

Per tercer any consecutiu, aquest passat 8 de març, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell acollia un campionat de pàdel femení exprés organitzat pel Consell Esportiu del Baix Penedès. La jornada s’iniciava a les 9 h amb la recepció de les participants a la que seguia el sorteig de parelles previ als partits. Aquests estaven limitats a una durada de 30 minuts.

Donat el tipus de competició proposat, que s’orientava a l’aspecte més lúdic i familiar de l’esport, el campionat va comptar amb una important afluència de públic. Totes les participants van ser obsequiades amb una medalla de galeta lliurada per una companya, a més d’oferir-se des de l’organització un entrepà, beguda i coca a les jugadores. La jornada va comptar també amb un sorteig de material esportiu obsequiat per la botiga Esport Picnic.

Les guanyadores de la categoria absoluta al torneig del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell, cedit pel Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, van ser Verónica Rubio i Sara Iglesias que es van imposar a la final a Glòria Segura i Evangelina Noccioni. A la categoria de consolació les guanyadores van ser Sílvia Cotaina i Paqui López per davant d’Anna Martín i Marta Juncosa.

 

(notícia: Consell Esportiu del Baix Penedès)

Go to top