Unes 60 tripletes al 1r Open de Petanca "Vila del Vendrell"

05/02/2016 - 10:09
PETANCA

El passat dissabte 30 de gener de 2016, durant tot el dia a les instal•lacions de l'av.Camp d'esports del Vendrell, es va celebrar el 1r OPEN DE PETANCA “VILA DEL VENDRELL” 2016, un gran torneig de petanca amb molt bon nivell i grans jugadors de tot Catalunya i altres comunitats com València, Alacant i País Basc i també arribats de França i el Marroc. El torneig, va ser organitzat pel Club Petanca Vendrell i es va desenvolupar amb un bon ambient esportiu per part de tots els jugadors.

Han hagut partides interessantíssimes i competitives i en general s'ha disfrutat del nostre 1r Open Obert de petanca “Vila del Vendrell”, donant per resultat final, a l'entrega de premis de jugadors pertanyents a clubs de la ciutat de Barcelona - com Les Torres de Rubi, Castelldefels, el Prat i altres de la comarca de Tarragona pertanyents a la Pobla de Montornes.

Enhorabona a tots els equips per la seva bona competicio, agraint a la resta de jugadors l'haver participat i encara aquesta vegada no hagi pogut aconseguir els seus objectius segur que en una altra ocasió podran fer-ho. Per això els donem les gràcies a tots.

I com no, també donar les gràcies per l'ajuda i col•laboració que ens han aportat l'ajuntament i la regidoria d'Esports del Vendrell

Desitjant que el proper any poguem ampliar les nostres fites esportives i fer del nostre club el més gran de la comarca de Tarragona o si més estar a l'alçada dels més grans, com ho són la Pobla de Montornés i el Club Petanca Salou.

La propera cita serà el campionat de catalunya (1a i 2a fase) que es disputarà a les mateixes instal.Lacions de l'av.Camp d'esports del vendrell, els dies 21 i 28 de febrer de 2016.

VEURE NOTÍCIA TV VENDRELL:  http://www.rtvelvendrell.cat/petanca-al-vendrell/

 

(Notícia: Club Petanca Vendrell)

Go to top