Uns 50 vehicles a la III TROBADA DE COTXES CLÀSSICS "VILA DEL VENDRELL"

01/07/2015 - 09:28
AUTOMOBILISME

El passat diumenge 28 de juny de 2015 es va celebrar la III TROBADA DE COTXES CLÀSSICS VILA DEL VENDRELL, organitzada pel Motor Club Vendrell, amb la participació de 46 vehicles de diferents marques i models amb més de 25 anys d’història, destacant dos vehicles Porsche 944 Turbo, Ford Cosworth, Seat 600 Abarth, R5 Copa Turbo, MG Roadster i Jaguar XK 150, ambdós de l’any 1958.

El recorregut va ser molt entretingut, sortint des de la Rambla del Vendrell cap a les carreteres de les comarques del Baix Penedès, Alt Penedès i el Baix Camp, acabant el primer tram al polígon de Vila-rodona i Alió.

Després de l’esmorzar, tots els participants van desplaçar-se fins a la Coperativa de Vila-rodona la qual la van poder visitar acompanyats per una guia i després van degustar els vins amb un pica-pica. A l’acabar la visita, els gairebé 50 vehicles clàssics van fer el seu recorregut de tornada cap a la capital del Baix Penedès, al punt de partida (La Rambla del Vendrell).

A voltants del migdia, es va fer l’entrega dels premis a càrrec de l’acalde del Vendrell, Martí Carnicer i els membres del Motor Club Vendrell.
Els premis van ser els següents:

COTXE MÉS ANTIC:
Sra. Julie Eaglen (Montblanc) -- MG 1958

COTXE MILLOR RESTAURAT:
Sr. Ramon Magriñà 8masllorenç) – Jaguar XK

COTXE MÉS ESPORTIU:
Sr. Jerónimo López (El Vendrell) – Seat Abarth

PARTICIPANT MÉS LLUNYÀ:
Sr. Eduard Perez (LLeida) -- Renault 8

PREMI SOCIAL:
Sr. Joan Cañellas (El Vendrell) -- Mini 1972

L’acte va concloure amb la foto de familia de tots els participants.

 

(Notícia: Motor Club Vendrell)

Go to top