Uns quaranta vehicles a la II TROBADA DE COTXES CLÀSSICS VILA DEL VENDRELL

20/05/2014 - 15:16
AUTOMOBILISME

El passat diumenge 18 de maig, el Motor Club Vendrell va organitzar la segona edició de la concentració esportiva TROBADA DE COTXES CLÀSSICS VILA DEL VENDRELL, amb una participació de 36 vehicles, superant al nombre de l’any anterior.

Dels vehicles participants, cal destacar les següents marques i models: Chevrolet Camero, Porche (3), Ford Mustang (2), Alpine... a més d’un apreciat Goggomovil de l’any 1963.

Tots ells van estar exposats sobre La Rambla del Vendrell durant el matí i a les 12 h es van desplaçar en caravana fins a la pl. Sant Salvador on els Barris Marítims també van poder gaudir d’aquestes peces de museu del món del motor. Tot seguit, els participants van visitar el Museu Vila Casals del barri marítim de Sant Salvador on van conèixer la figura del mestre Pau Casals.

A l’acabar la visita es va fer entrega dels trofeus a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges, Àngels Turdiu i el senyor Josep Jané, el president de l’entitat organitzadora.

Per votació popular, els premis van ser:

  • VEHICLE MÉS ANTIC: Sr. Josep Saura de Calafell amb el vehicle Willy de l’any 1951
  • VEHICLE MÉS BEN RESTAURAT I CONSERVAT: Sr. Francisco Martínez de Barcelona amb el vehicle Chevrolet de l’any 1969
  • VEHICLE MÉS ESPORTIU: Sr. Jerónimo López del Vendrell amb el vehicle Seat Abarth de l’any 1969
  • VEHICLE MÉS LLUNYÀ: Sr. Juan M. Carceles de Barcelona amb el vehicle Willy de l’any 1962
  • VEHICLE DEL SOCI MÉS BEN PRESENTAT: Sr. Juan R. Esteve del Vendrell amb el vehicle Ford Mustang de l’any 1972

La propera fita prevista i que organitzarà el Motor Club Vendrell tindrà lloc el 8 de juny amb la 10a Trobada de Motos Clàssiques.

Go to top