ESCALADA

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Club Muntanyenc Lira Vendrellenca han celebrat la festa d’entrega dels premis del calendari de competicions d’escalada en bloc i dificultat de la temporada 2016, al teatre Àngel Guime

ESCALADA

El dissabte 24 de setembre, La Lira Vendrellenca acollirà una jornada dedicada a l’escalada amb motiu del lliurament de trofeus de la Copa Catalana d’aquesta disciplina esportiva.

ESCALADA

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va entregat els premis del calendari de competicions d’escalada esportiva de la temporada 2015.

ESCALADA

El passat dissabte 14 de novembre de 2015 el jove vendrellenc Víctor Querol del Grup Muntanyenc Rocòdrom La Lira va aconseguir guanyar la Copa d’Andorra d’escalada 2015 en la categoria sub12.

ESCALADA

El passat dissabte 24 d’octubre de 2015 a Reus es va celebrar la tercera i última prova de la Copa Catalana d’Escalada en Blok.

ESCALADA

El passat disabte 13 de juny es va disputar el Campionat Autonòmic de Escalada en blok al poble d' Algemesi (Valencia).

ESCALADA

Aquest passat dissabte 8 de novembre es va celebrar a Tortosa el Campionat de Catalunya d’escalada en les modalitats: blok i dificultat.

ESCALADA

El passat 4 d'octubre, el jove vendrellenc i escalador Víctor Querol, de 9 anys, va participar en el Campionat Provincial d’Escalada en Blok, que va tenir lloc a Montesa (Val

ESCALADA

Aquest passat dissabte 22 de febrer, el jove vendrellenc i escalador Víctor Querol, de 9 anys, va participar en el Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat, que va tenir lloc a Canals (València).

ESCALADA
Subscriure a RSS - ESCALADA
Go to top