JUDO

Amb un nombre de participants de quasi 400 competidors, en la jornada en van sortir els classificats per al campionat d'Espanya en edat escolar, que es celebrara el proper 4,5 i 6 de maig a Talavera de la Reina.

JUDO

Uns 150 participants van participar dissabte passat 18 de març de 2017 al Campionat de Catalunya Absolut que va tenir lloc a la localitat penedesenca de Coma-ruga.

JUDO

El passat dissabte 18 de febrer de 2017 al pavelló de Coma ruga es va celebrar la Copa Catalunya de Judo de les categories Benjami i Alevi.

JUDO

El passat diumenge 12 de juny es va celebrar l´exhibicio de fi de curs del Club Judo El Vendrell en una quarentena de participants.

JUDO

El Vendrell, capital del Baix Penedès, ha estat una de les 5 seus que aquest cap de setmana estan acollint la fase prèvia al Campionat d’Espanya, la Fase Sector, que defineix els esportistes que acc

JUDO

El diumenge 28 de febrer de 2016 va tenir lloc el CAMPIONAT INTERCLUB PROVINCIAL DE JUDO PER EQUIPS en les categories benjamí i aleví, al pavelló municipal d'esports de l'av. Camp d'Esports.

JUDO

El passat dissabte 6 de febrer de 2016, el pavelló Municipal d’Esports va acollir per primera vegada el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JUDO que va arreplegar a més 400 judoques d’arreu de Catalunya

JUDO
Subscriure a RSS - JUDO
Go to top